ORBIS ontzorgt

Welkom bij ORBIS Engineering. ORBIS is een modern zelfstandig ingenieurs- en adviesbureau met een gerichte werkwijze met betrekking tot het voorbereiden van projecten in de openbare ruimte en milieu. Wij verzorgen ingenieurs- en adviesdiensten binnen de werkvelden infrastructuur, milieu en ruimtelijke ontwikkeling.

Wie zijn wij Ambitie

Ambities

Resultaatgericht en met plezier?
Het is belangrijk om een uitstekend, kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. Maar het is ook heel belangrijk om daaraan met plezier te werken. ORBIS wil resultaat gerichtheid en plezier uitstralen. Voor het product, voor de klanten en voor elkaar.

ORBIS heeft toptalent in huis.
Bij ORBIS werken mensen die niet alleen ambitieus en goed opgeleid zijn, maar het verschil kunnen maken. Mensen die verantwoordelijkheid nemen en zich ten doel stellen om de klant te ontzorgen. Innovatief en creatief, zoekend naar de optimale oplossing. Veel weten, maar zeker ook willen leren. Mensen die het veel belangrijker vinden om geïnteresseerd te zijn, dan om interessant te zijn. Mensen waar onze klanten het verschil mee kunnen maken.