ORBIS ontzorgt

Welkom bij ORBIS Engineering. ORBIS is een modern zelfstandig ingenieurs- en adviesbureau met een gerichte werkwijze met betrekking tot het voorbereiden van projecten in de openbare ruimte en milieu. Wij verzorgen ingenieurs- en adviesdiensten binnen de werkvelden infrastructuur, milieu en ruimtelijke ontwikkeling.

Carrière

Werken Werken bij ORBIS

ORBIS Engineering is een modern zelfstandig ingenieurs- en adviesbureau met een gerichte werkwijze met betrekking tot het voorbereiden van projecten in de openbare ruimte en milieu. ORBIS heeft een informele en collegiale bedrijfscultuur waarin innovatief en praktisch denken voorop staat. Bij ORBIS wordt alle ruimte geboden om je verder te ontwikkelen, initiatieven te nemen en in grote mate van zelfstandigheid te opereren.

Werken bij

Stage lopen bij ORBIS

Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeerstage? ORBIS plaatst en begeleidt stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Emiel Mulder (Hoofd ontwerp), bereikbaar op telefoonnummer 038 – 337 17 49. Solliciteren kan zowel schriftelijk als per e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), graag met cv. onder vermelding van de functie waar je naar solliciteert.

Actuele vacatures

  • Zelfstandige tekenaar/ontwerper